Idén is ünnepélyes keretek között köszöntöttük azon legeredményesebb sportolóinkat, akik 2022-ben nemzetközi versenyeken kimagasló eredményeket értek el, országos bajnokságokon szereztek dobogós helyezéseket, ezzel méltó módon képviselve Sportiskolánkat, illetve Szolnok városát.

Az ünnepélyes díjátadón Rózsa József a Szolnok Sportcentrum-Sportiskola ügyvezető igazgatója és Szalay Ferenc polgármester köszöntötte a sportolókat, edzőket, szakosztályvezetőket, intézményi partnereket.

2022-ben is eredményes évet zárhatunk: a Sportiskola több, mint 1300 tanulója közül, 134 sportoló, és 38 edző vehetett át oklevelet, idén 33 Magyar Bajnokkal, közel 100 – magyar bajnokságokon elért- dobogós helyezéssel, és 29 fő válogatott sportolóval büszkélkedhetünk.

Sikereinkhez hozzájárult edzőink, szakosztályvezetőink kemény munkája, a szülők áldozatos támogatása, és a partnerintézmények aktív közreműködése. A Szolnoki Tankerületi Központ és a Szolnoki Szakképzési Centrum intézményeit, iskoláit tekinthetjük a sportolók felkészülése elsőszámú bázisának, kiegészülve a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnáziummal. Köszönjük támogatásukat és munkájukat!

Gratulálunk a szép eredményekhez! További szép sportsikereket, ehhez minél több erőt, kitartást és mindenekelőtt jó egészséget kívánunk!