A sport értékteremtő hatása nemcsak a pályán és a testi nevelésben, de a hétköznapokban is hozzájárulhat céljaink eléréséhez. Ezért különösen fontos figyelmet szentelni a gyermek- és ifjúsági korosztályra, hiszen a sport valamennyi területét a megfelelő iskolai testneveléssel, diáksporttal lehet jól megalapozni.

Az ünnepség résztvevőit Tasnádi Zoltán a Sport, Turisztikai és Civil Kapcsolatok Bizottság elnöke köszöntötte, majd Rózsa József a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója arra buzdította a fiatalokat, hogy ne mulasszanak majd el köszönetet mondani azoknak az edzőknek, tanároknak, akik elindítottak őket a pályán, és jó tanácsként elmondta, soha ne feledjék ezeket az éveket.

Az eseményen a város 13 iskolájának 51 versenyzője vehetett át oklevelet diákolimpiai győzelmük méltánylásaként, emellett szintén az ünnepség keretében került átadásra a Diáksportért Díj Krajcs Gábor Emlékére elismerés, melyet Tari János kapott, aki több évtizede edzi a szolnoki futballtehetségeket.

 

Gratulálunk mindenkinek!